Gastvrouw/Gastheer gezocht (voor enkele uren per maand)

Leuke bijbaan voor studenten/senioren

Jeroen Bosch Huisartsen Nascholing (JBHN) is de regionale nascholingsorganisatie van alle huisartsen in ’s-Hertogenbosch en omgeving. Wij organiseren met regelmaat scholingen op Fort Isabella te Vught. Hier is ook ons kantoor gevestigd. Tijdens deze scholingen is een gastvrouw/gastheer aanwezig.
Wij zijn op zoek naar een aantal dames/heren die het leuk vinden deze rol op zich te nemen. We hopen een poule te kunnen samenstellen, zodat je flexibel kunt werken.
Je moet hierbij denken aan één- tot viermaal per maand, uitgezonderd schoolvakanties. De scholingen vinden over het algemeen plaats tussen 16.30 uur en maximaal 21.00 uur en nooit op vrijdag, zaterdag of zondag.

Wat verwachten wij van je?

  • Je zorgt dat de ruimte klaar is voor ontvangst (bijvoorbeeld juiste opstelling van de tafels en stoelen)
  • Je scant de QR-code van de deelnemers
  • Je verzorgt koffie, thee en water (eventueel broodjes en soep)
  • Je zorgt na de scholing dat de ruimte netjes opgeruimd is, de vaatwasser draait en indien nodig de stoelen en tafels teruggezet worden
  • Je bent representatief, communicatief vaardig, punctueel en flexibel
  • Je bent service- en oplossingsgericht

Je bent zelfstandig aan het werk. Zodra de scholing opgestart is kun je rustig een boek lezen, studeren, of op een andere manier je eigen tijd invullen. Dit kan eventueel ook in ons naastgelegen kantoor. De vergoeding bedraagt €15,- per uur.
Wil je een paar uur per maand een leuk bijbaantje, dan is dit een hele leuke functie in een gezellige omgeving.

Bij interesse graag deze link invullen dan nemen we z.s.m. contact met je op!

Recente nieuwsberichten